Haberler

Osmaniye Yer Fıstığı Festivali”ne katılım

OSMANİYE YERFISTIĞI FESTİVALİNİN ARDINDAN (FISTIKFEST2025)
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Osmaniye Yer Fıstığı Festivali”ne katılım sağladı.
Osmaniye halkı ve diğer illerden de gelen ziyaretçilerle büyük ve coşkulu bir festival gerçekleştirildi. Festival kapsamında Osmaniyeli sanatçımız Ümit BESEN ve KIRAÇ sahne aldılar. Festivalde Osmaniye fıstığından yapılmış birbirinden lezzetli ürünlerin yer aldığı stantlar büyük ilgi gördü.
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Osmaniye Yer Fıstığı’nın İlimizin markası olduğuna değinerek, Coğrafi İşaretli ürünümüzün tarladan yerfıstığı işleme tesislerine kadar birçok formda üretiminin gerçekleştiğini ve yer fıstığın hem üretim hem de ticaret olarak ilimizin ekonomisine katkı sağlayan en önemli ürünü olduğunu belirtti.
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Osmaniye Yer Fıstığı Festivali’nin ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, başta Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim ÇENET olmak üzere Festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İlgili Yazılar
Haberler

Sayın Devlet Bahçeli’yi makamlarında ziyaret

21 Mayıs tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi…
Devamı
Haberler

Arsuz Jumanah Otel ile indirim protokolü imzalandı

Arsuz Jumanah Premium Consept Otel Satış Pazarlama Müdürü Ebru SÖKMEN ile Fatih FANSA, OTSO…
Devamı
Haberler

OTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

İşadamları Nurettin İLETMİŞ ve Yusuf İLETMİŞ, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat…
Devamı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir