Haberler

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ziyaret

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali KAYA ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman YILDIRIM, Haydar COŞKUN, Adem KÜPELİ, İbrahim ÖZBAY ve İbrahim KARATAŞ ile birlikte, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ziyarette bulundular.
Ziyarette; Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamız arasında “Kardeş Oda İşbirliği Protokolü” imzalandı.
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Kardeş Oda Protokolü ile iki Oda arasında karşılıklı işbirliği çerçevesinde faaliyetler gerçekleştireceklerini belirtti. Bu protokolle birlikte; tarım, sanayi ve ticaretin yanısıra sosyal ve kültürel faaliyetlerde birlikte hareket ederek, her iki ilin sosyo ekonomisinin gelişmesinin hedeflendiğini bildirdi.
OTSO Başkanı Devrim Murat AKSOY, Kardeş Oda protokolünün Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamız için hayırlı olmasını dileyerek, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata SADIKOĞLU , Meclis Başkanı Hakan ER ve Yönetim Kurulu üyeleri Batuhan DEMİREL, Hakan ÇETİN, Osman YILDIRIM, Mikail İKİZ, Ayhan ALTUNOK, Turgay DEMİRHAN, Ömer DİNÇ ve Turan KOPAL’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

İlgili Yazılar
Haberler

SMMM Mesleğinin dünü bugünü ve geleceği konulu toplantı

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY; Maliye Bakanlığı yetkilileri Gelir İdaresi…
Devamı
Haberler

OSB İş İnsanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanları İstişare Toplantısı

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın…
Devamı
Haberler

OTAO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Osmaniye Defterdarı Mithat ÖNALAN, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY’u…
Devamı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir