Duyurular

Ağrı’ya Tekstil Yatırımları Hakkında Duyuru

Ağrı İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

Ağrı İli  Merkez Suçatağı mevkiinde mülkiyeti Ağrı İl Özel İdaresi’ne ait 17 adet prefabrik tekstil atölyesi inşa edilmiş olup; bunlardan 9 tanesi yatırımcılara 10 yıllığına kiralanmış, kalan 8 adet atölye   (1 adet 36.325 m², 4 adet 5.305 m², 2 adet 4.555 m² ve 1 adet 5.000 m² alana sahip sahip) ise alt yapıları tamamlanmış bir şekilde yatırımcılarımızın kullanımına hazır halde bulunmaktadır.

   Ağrı yatırım teşviklerinde VI. Bölgede olduğundan yatırımcılar KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, vergi indirimi, sigorta primi işveren hissesi desteği, sigorta primi işçi hissesi desteğinden faydalanmaktadırlar.

       Tekstil atölyelerinin yatırımcılara tahsis edilmesi sonucu hem istihdamın sağlanması hem de üretilen ürünlerin iç pazara sunulması ile enflasyonun düşürülmesi ve ürünlerin ihracatı ile ülkemizin büyüme rakamlarına katkı sunulması hedeflenmektedir.

       Bu kapsamda yukarıda bahsi geçen 8 adet prefabrik tekstil atölyeleri 10 yıllığına kiralanacaktır.

Önemle duyurulur.

OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

İlgili Yazılar
Duyurular

Yapay Zekâ Vizyonu Platformu

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden; Sanayi…
Devamı
Duyurular

KKDİK Kapsamında Bireysel Geçici Kayıtlar Hakkında Webinar Daveti (6 Nisan 2026)

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden; Kimyasalların Kaydı…
Devamı
Duyurular

Uluslararası Öğrenci Stajları 2026

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı…
Devamı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir