OTSO 'DAN BÖLGE ODALARA ZİYARET

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait ÇENET ve Kadirli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan YÜKSEL, Bölge Oda ve Borsaları Ziyaret etti.
Ezin Ticaret ve Sanayi Odasına, Osmaniye heyeti olarak Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanının geçirmiş olduğu kazadan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Heyeti Erzin Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhteşem VURAL karşıladı. Yönetim Kurulu Başkanı Muhteşem VURAL ziyaret den duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ceyhan Ticaret Borsasına, Osmaniye Heyeti Olarak Ceyhan Belediye Başkanlığına Seçilen Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımızın Oğlu Kadir AYDAR için Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunuldu. Heyeti Ceyhan Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR karşıladı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR ziyaret den duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Kozan Ticaret Borsasına, Osmaniye Heyeti Olarak Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanının geçirmiş olduğu silahlı saldırı sonucu yaralanmasından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Heyeti Kozan Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı İdris ÇEVİKALP karşıladı. Yönetim Kurulu Başkanı İdris ÇEVİKALP ziyaret den duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.