Workshop: Marka İtibarı İçin Yerelleşmenin Önemi Hakkında Duyuru

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, 18 Şubat 2020 tarihinde, 13:30-16:00 saatleri arasında, "Marka İtibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi" konulu bir workshop düzenleneceği belirtilerek, toplantı kapsamında aşağıdaki konuların ele alınacağı iletilmektedir:

- Uluslararası marka-müşteri etkileşimlerinin önemli unsurlarından Localization (Yerelleştirme) ve Foreignization (Yabancılaştırma) nedir?
- Marka itibarı açısından dilbilgisel doğruluk çalışmaları
- Çeviri dünyasının geleceği olarak görülen Machine Translation (Makine Çevirisi) sürecine nasıl uyum sağlanır ve maliyetlerinizi azaltmak için makine çevirisini nasıl kullanabilirsiniz?
- Makine Çevirisi için ilk aşama olan Translation Memory (Çeviri Belleği) nedir ve böyle bir belleğe sahip olmak neden sizin için gereklidir

Workshop'a katılım ücretsiz olup, katılımcıların kayıt yaptırması beklenmektedir.

Bilgi & Kayıt  : Hilal Akyıldırım

Hilal.akyildirim@dtr-ihk.de; T: +90 (212) 363 05 00