Ürün İrtibat Noktası Bildirimi Hakkında Duyuru

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, "Düzenlenmiş Alanda Karşılıklı Tanıma Yönetmeliği" kapsamında oluşturulan Ulusal Ürün İrtibat Noktası görevinin T.C. Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olduğu ve görev kapsamında belirli bir ürün veya ürün grubuna uygulanan ulusal teknik kurallar vb. hususlarda AB üyesi ülkeler ile Türkiye arasında karşılıklı bilgi talepleri veya paylaşımların yapıldığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Ürün İrtibat Noktası bildirimleri kapsamında "Litvanya'da İnşaat İşlerine Nasıl Başlanır?" konulu bir bilgilendirici e-postanın Bakanlığa ulaştığı bildirilmektedir.

İlgili üyelerimiz buraya tıklayarak konuya ilişkin detaylı bilgilere nasıl ulaşılabileceğine dair bilgi notuna ve Litvanya'da inşaat işlerine nasıl başlanacağına yönelik iş akışı şemasına ulaşabilirler.