UFUK 2020 PROGRAMI(AVRUPA BİRLİĞİ İLE İLİŞKİLER) HAKKINDA DUYURU

TUBİTAK koordinasyonunda yürütülmekte olan Ufuk2020 Programı’ndan ve sonraki dönemlerde uygulanacak olan Avrupa Birliği Çerçeve Programlarından elde edilecek kazanımları azami ölçüde artırabilmek amacıyla oluşturulan Ufuk 2020 Programı İzleme ve Yönlendirme Kurulu (İYK), Avrupa Birliği Çerçeve Programlarının Türkiye’de etkili bir şekilde işleyişini sağlamaya yönelik strateji ve eylemleri belirlemek, belirlenen strateji çerçevesinde başlıca Ar-Ge ve İnovasyon aktörlerini harekete geçirerek teşvik edecek, bilgilendirecek ve destekleyecek kararları almak ve gerekli çalışmaları yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Ufuk 2020 Programının web sayfası (https://ufuk2020.org.tr/tr) dir. Program hakkında bilgi almak isteyen üyelerimiz, programın web sayfası ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.