Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı

Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı 6 Temmuz 2019 tarihinde yapılacaktır.

Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu ev sahipliğinde Lefkoşa’daki konferansın açılış konuşmaları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY, KKTC Başbakanı Sayın Ersin TATAR, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay DENİZ tarafından yapılacaktır.

Konferans kapsamında KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra eğitim, turizm, tarım, bilişim teknolojileri ve lojistik sektörlerinde iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferans taslak programı ve katılım teyit formuna http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidinin belirtilen linkte yer alan başvuru formunun en geç 27 Haziran 2019 Perşembe mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.