TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU 1. EKONOMİ KONFERANSI DUYURUSU

TOBB ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KKTO) arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat zabtı ile “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu” kurulmuştur. Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu, Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu tarafından, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Golden Tulip Lefkoşa Otel’de “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı” düzenlenecektir.

Konferans kapsamında, KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanısıra eğitim, turizm, tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 18 Haziran 2019 Salı günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir. Söz konusu link üzerinden taslak programa ulaşılabilmektedir.

Önemle duyurulur.