TÜRKİYE-ALMANYA ÇALIŞMA GRUBU GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİN BİLDİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU

Türkiye-Almanya ortak ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 1. Dönem toplantısı sonrası kurulan “Ticaret çalışma Grubu” eş başkanlığı TOB  ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi odası (AHK) tarafından yürütülmektedir.

Bahse konu çalışma grubunun görevi, “Türkiye ile Almanya arasında ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar ile geleceğe dönük işbirliğini geliştirerek güçlendirecek projelerin önerilmesi olarak belirlenmiştir.

Bu çerçevede şirketlerimizin görüşlerini belirlemeye dönük çalışmalar sürdürülmektedir.

Türk-Alman Ticaret Çalışma Grubu’nun JETCO’ya sunacağı görüş, öneri ve tavsiyelerde faydalanılmak üzere ,  Odamız üyesi firmaların 18.06.2019 tarihine kadar görüş ve önerilerine ihtiyaç bulunmaktadır.

Görüş bildirmek isteyen üyelerimizin Odamıza müracaat etmeleri rica olunur.

Önemle duyurulur.