Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi - 3 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, iş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik olarak internet üzerinden “Tüm Yönleriyle Teknik İflas ve Alınması Gereken Önlemler Eğitimi” gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu eğitim ile iflas hakkında genel mahiyette kısa bilgiler verildikten sonra; iflas nedenleri, kimlerin iflasa tabi olduğu, iflas yolları (takipli ve doğrudan iflas), iflas kararı ve kararın borçlu ve alacaklılar bakımından ne gibi sonuçlar doğuracağı, iflas masasının oluşması, masaya alacak yazdırılması, iflasta rehinli alacakların durumu, iflas idaresi, alacaklara ilişkin sıra cetveli ve buna karşı koyma yolları, iflasın kaldırılması ve kapanması ile iflas takibi başlamadan ya da iflas davası açılmadan önce iflastan korunma yolları ile iflas ve konkordato ilişkisi üzerinde durulacaktır.

Eğitim 3 Kasım 2021 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Online zoom üzerinden gerçekleştirlecek olup, katılım ücreti 270 TL (KDV dahil)

Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir. Katılım belgeleri E-Devlet üzerinden de sorgulanabilecektir.

Önemle duyurulur.

Kayıt için:https://www.sem.etu.edu.tr/teknik-iflas