TOBB VE SAHİBİNDEN.COM İŞBİRLİĞİ İLE MESLEKİ UZMANLIK EĞİTİMLERİ 8 KASIM 2021’DE BAŞLIYOR

Ticaret Bakanlığı’nın yayımladığı “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiş ve Birliğimiz koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde ücretsiz eğitimler tasarlanmıştır. Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitim programlarımız 8 Kasım Pazartesi günü yeniden başlayacaktır.
*Emlak programı: 8 Kasım – 7 Aralık
*İkinci el araç ticareti programı: 8 Kasım – 26 Kasım
Eğitimlere www.uzmanlik.com adresinden kayıt olup yine bu adres üzerinden derslere erişebilirsiniz.
Eğitimlerin sonunda katılımcılara TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilmektedir. Ayrıca eğitimleri kaçırmanız durumunda yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları www.uzmanlik.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.