OTSO HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ: ”ONLİNE BORÇ ÖDEME SİSTEMİ”

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize vermiş olduğumuz hizmetlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız.

Üyelerimize hızlı, güvenilir bir hizmet sunabilmek adına; bankaya gitmeden, internet üzerinden oda aidat borçlarını kolayca ödeyebilecekleri bir sistem hayata geçirildi.

Artık 28.04.2014 tarihinden itibaren üyelerimiz, oda aidat borçlarını, web sitemizde yer alan online tahsilat sisteminden kolayca ödeyebileceklerdir. Üyelerimizin yapması gereken; odamız web sitesinde (www.osmaniyetso.org.tr)  üye bilgileri kategorisinde yer alan online borç ödeme linkini tıklayarak; kendileri ile ilgili olan üye bilgilerini doldurmak suretiyle tahsilatı gerçekleştirmek.

Üyelerimize büyük kolaylık sağlayacak olan online borç ödeme sisteminin tüm üyelerimiz tarafından kullanılması adına,  hayırlı olmasını diler, saygılar sunarız.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Murat TEKE