Online Export Akademi Programı Hakkında Duyuru

Osmaniye Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

İhracat genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek,     ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslar arası rekabetçiliklerini ve e- ihracattan aldıkları payı arttırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile kadın ve genç girişimciler ihracat daire başkanlığı oluşturulmuş, böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflendiği, UPS Hızlı kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde “Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı” oluşturulmuştur.

Export Akademi programı, Türkiye çapında tüm KOBİ’lere yönelik olarak 23 Aralık 2020 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirilecektir. Programla ilgli detaylı bilgi için tıklayınız.