ONLİNE EXPORT AKADEMİ HAKKINDA DUYURU-23 KASIM 2021

Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve eihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuş, böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflendiği, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı " oluşturulduğu, covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu Programın 2020 yılı Nisan ayında elektronik ortama taşındığı tarafımıza bildirilmiştir. Bu kapsamda, bir sonraki Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 23 Kasım 2021 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecektir. Program dahilinde Zoom Programı üzerinden gerçekleştirilecek "Online Export Akademi Programı"na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_YqpDKcENRzeXodk0kMRHEA linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir.

Program için tıklayınız.

Zoom Kullanım Klavuzu için tıklayınız.