Nijer İşadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi

Nijer menşeli ORIBA Holding sahibi Baba Ahmed isimli Nijerli işadamının Niamey Büyükelçisini ziyaret ederek ülkesinde gıda işleme ve inşaat sanayi alanlarında fabrikalar kurmayı planladığı ve söz konusu fabrikalar için teçhizata ihtiyaç duyduğu belirtilmektedir.

ORIBA Holding’in Niamey Büyükelçiliğimize hitaben mektubu ile İngilizce ve Fransızca dilinde ihtiyaç duyulan teçhizat listesi TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları /Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Konuya ilgi duyan firmalar, Fransızca ve Arapça konuşan ORIBA Holding yöneticileri ile iletişime (Tel 1: +227 80 01 42 66; Tel 2: + 227 80 22 07 81) geçebilirler.