KONSİNYE SATIŞ SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları kantinlerinde satışı yapılan ürünlerin konsinye satış yöntemiyle sağlanmasına yönelik uygulama yapılacaktır. Ceza infaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu bünyesindeki kantinlerde konsinye satış işlemlerine yönelik başvuruların yapılması, başvuruların alınması ve değerlendirilmesi ile uygun başvuru sahipleriyle sözleşme imzalanması sürecine yönelik usul ve esaslar Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Konsinye Satış İşlemlerine Dair Yönetmelik’te hüküm altına alınmıştır.

Konsinye satış işlemlerine ilişkin Konsinye çağrısı/Duyurusu 22.04.2019 Tarih ve 30753 sayılı Resmi Gazete’de ve Adalet Bakanlığı resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. Başvuruya esas alınacak dokümanlar ve ilgili şartname Adalet Bakanlığı resmi internet sayfasındaki duyurular kısmında yer almaktadır.