İtalya Sanayiciler Birliği Confındustria’nın Milano’da Düzenleyeceği Etkinlik Hakkında Duyuru

İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu'nun (Canfindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano'da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşemeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve A.B'den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye https://connext.confindustria.it/2020/international linkinden ulaşılabilmektedir.