İSO Enerji Verimliliği Ödülleri -Üyelerimize Önemli Duyuru

İstanbul Sanayi Odası tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

“İSO Enerji Verimliliği Ödülleri” 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacaktır.

Sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016,2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde; KOBİ ve büyük ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne sanayi firmalarının yanı sıra akademisyenler, üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, tüm kurum ve kuruluşlar enerji verimliliği alanında hayta geçmiş proje ve uygulamaları, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleri ile Özel kategoriler kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2019 olan ödüllere ilişkin detaylı bilgiyi de içeren; başvuruların yapılacağı web adresi “ http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri” dir.