İŞLETME DEĞERLENDİRME RAPORU HAKKINDA (İDR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; KOSGEB ’in yazısına atfen, işletmelerin mevcut durumlarını, sektörünün gelişimini ve sektör içerisindeki konumlarını görebilmeleri ve ekonomik faaliyetlerinin yürütülmesinde alacakları kararlarına yardımcı olması amacıyla hazırlanan İşletme Değerlendirme Raporu'nun e-devlet üzerinden erişime açıldığı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla İşletme Değerlendirme Raporu'nun (İDR); "İşletme Künye Bilgileri", "Genel Sıralama", "İnsan Kaynakları", "Ar-Ge, Yenilik, Markalaşma", "Verimlilik", "İhracat", ve "Finansman" olmak üzere yedi bölümden oluştuğu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Türk Patent ve Marka Kurumu'nun verilerinden hazırlandığı bildirilmektedir.

Ek: İşletme Değerlendirme Raporu(İDR)