ISK-SODEX FUARI HAKKINDA DUYURU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş tarafından 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde “Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX” düzenleneceği bildirilmiştir.

2021 yılında 15.’si gerçekleştirilecek olan fuar, yurtiçi ve yurt dışında yürütülen tanıtım çalışmaları; tüm dünyada sektörün önemli basın mecraları ve dernekleri ile gerçekleştirilen iş birlikleri; hedef ülke-hedef sektör eşleştirmesi paralelinde planlanan uluslararası satın almacı grup organizasyonları ve bu yılda özel olarak oluşturulacak B2B İkili İş Görüşmeleri ile ısıtma, soğutma, klima, havalandırma sektörlerinin buluşma noktası olacağı bir etkinlik olarak planlanmaktadır.

ISK-SODEX İstanbul 2019 Fuarı’nı Avrupa, Orta Doğu, Rusya, CIS Ülkeleri, Orta Asya ve Afrika gibi sektörün etkin bölgeler ve ülkelerinden toplam 106 ülkeden 10.027’si yabancı olmak üzere 85.371 kişi ziyaret etmiştir.

Fuar detaylı bilgi çinwww.sodex.com.tr