COSME PROGRAMI –ELIIT PROJESİ HAKKINDA DUYURU

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından ulusal koordinatörlüğü icra edilen ve tekstil, giyim, deri ve ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’ler ile inovatif ve yeni teknoloji sağlayıcıları / sahipleri (üniversiteler, teknoloji & inovasyon merkezleri, araştırma merkezleri, vb.) arasındaki ortaklıkları hedefleyen “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)” kapsamında, sanayide yüksek katma değerli ürün ve hizmet yaratılmasını amaçlayan “ELIIT (European Light Industries Innovation and Technology Project)” proje teklif çağrısı açıldığı bildirilmiştir.

ELIIT proje çağrısı ile ilgilenen üyelerimiz için KOSGEB tarafından hazırlanan COSME duyuru çağrısı ve program bilgi notu için aşağıdaki linklere tıklayınız.

COSME

BİLGİ NOTU