Brezilya Yatırım Forumu 2019 Hakkında Duyuru

Brezilya'nın Ankara Büyükelçiliği'nin yazısıyla, Brezilya Yatırım Forumu'nun üçüncüsünün 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Forum'un, altyapı, enerji, endüstriyel tarım, teknoloji ve inovasyon gibi Brezilya ekonomisinin stratejik sanayi sektörlerinde yatırım fırsatlarını öne çıkaracağı belirtilmekte olup, aynı zamanda Brezilya iş ortamında son zamanlarda gerçekleşen gelişmeleri öğrenmek adına önemli bir fırsat sunacağı ifade edilmektedir.

Açılışını Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsanaro'nun yapacağı Forum'a çok sayıda üst düzey Brezilya resmi makamlarının ve özel sektör yetkililerinin katılacağı, Brezilyalı Bakanlar ve önemli resmi kurumlar ile toplantıların gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Forum'a ait detaylı programa Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler" sayfasından ulaşılabilmekte olup, Forum'a katılmak isteyen şirketlerimiz http://www.brasilinvestmentforum.com/ adresinden katılım kaydını yapabilmektedir.

BIF 2019 AGENDA için tıklayınız.