23. TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ İLANI HAKKINDA DUYURU

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün 20.11.2019 tarih, 46831714-403 sayılı yazılarında; tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, “Bilinçli Tüketici Ödülü,” Yazılı Basın Tüketici Ödülü”, “Radyo-Televizyon Programı Ödülü”, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü”, ve “Tüketici Özel Ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri’nin bu yıl 23’ncüsü verileceği belirtilmektedir.

2019 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan “23. Tüketici Ödülleri” ilanı  www.ticaret.gov.tr , https://tuketici.ticaret.gov.tr ve www.tuketiciakademisi.gov.tr internet adreslerinden de yayınlandığı belirtilmektedir. İlan için tıklayınız.