TOBB OSMANİYE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ OTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB Osmaniye Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri 06.03.2019 tarihinde OTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

27.02.2019 tarihinde İcra Komitesine seçilen Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri  ilk toplantıda kendi aralarında yaptıkları seçim sonucunda oybirliği ile Başkanlığa Ceren AYBABA ATASEVER’i, Başkan Yardımcılığı görevine ise Firdes Sinem EKİZ’i seçtiler.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY TOBB Osmaniye Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve üyelerini tebrik ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

İlimizin ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınmasının girişimciler sayesinde olacağını,  bu sebeple girişimciliğin özendirilmesi için oluşturulan bu kurulların yapacakları faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurgulayan OTSO Başkanı Devrim Murat AKSOY, kurulun yapacağı çalışmalar için kurul üyelerine başarılar diledi.