"OTSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİ , TÜMSİAD OSMANİYE ŞUBESİ BAŞKANI MURAT ÖZKARDEŞ'İ ZİYARET ETTİLER"

"OTSO YÖNETİM KURULU ÜYELERİ , TÜMSİAD  OSMANİYE ŞUBESİ BAŞKANI MURAT ÖZKARDEŞ'İ  ZİYARET ETTİLER"

Osmaniye Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri , Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat ÖZKARDEŞ'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette;  OTSO Yönetim Kurulunu,  Başkan Murat ÖZKARDEŞ ve Yönetim Kurulu üyeleri birlikte karşıladılar.

Ziyarete OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat TEKE, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali BESEN, Yönetim Kurulu Üyeleri  İbrahim ÖZBAY, Tuncay KURAL , İsmail ANDIRIN ve Mehmet ÖZOĞLU katılım sağladılar.

Osmaniye Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri , OTSO'nun önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan önemli bir kuruluş olduğunu belirterek,  2013 yılından bu yana görevi devraldıkları zamandan itibaren İlimiz için  gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri  ve önemli projeleri  hakkında bilgiler verdiler.

TÜMSİAD  Başkanı Murat ÖZKARDEŞ de  TÜMSİAD'ın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında  bilgiler verdi ve OTSO Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca OTSO ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Osmaniye'nin ekonomisinin canlanması için birlikte işbirliği içerisinde olacaklarını beyan ettiler.