OTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEVRİM MURAT AKSOY, “BÖLGESEL KALKINMADA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU TOPLANTISI”NA KATILIM SAĞLADI.

Osmaniye TSO, Gaziantep TO, Kahramanmaraş TSO, Adıyaman TSO, Antakya TSO, Kilis TSO ve Şanlıurfa TSO tarafından bölge sorunlarının görüşüldüğü Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu Toplantısı; Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde Platformu oluşturan Ticaret Odalarının Başkan ve Genel Sekreterleri’nin katılımlarıyla 4 Ekim 2018 Perşembe günü Gaziantep’te gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca TOBB Daire Başkanı Hasan ERBAY ile Adana Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki KIVANÇ katılım sağladılar.

Suriyeli mülteciler ve alınması gereken önlemler, bölge ekonomisi ve gelişimine yönelik acil önlemler, bölge turizm havzası kurma çalışmaları gibi bölgesel sorunlar ve çözüm stratejilerinin görüşüldüğü toplantıya;  Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY ve Genel Sekreter Abdurrahman TÜRKOĞLU katılım sağladılar.

Toplantı programı kapsamında ayrıca Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Yapı ve Gayrımenkul Fuarı Açılış Töreni”ne katılım sağlandı.