OTSO ÜYELERİ EKONOMİ BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU.

Ekonomi Bakanlığının Ziyaretleri Çerçevesinde "Ekonomi Bakanlığının Sağladığı Destekler ve Gerçekleştirdiği Faaliyetler " konulu Toplantı Odamız Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.

Toplantıda ihracata yönelik devlet yardımı uygulamaları, dahilde işleme rejimi, ihracatta ticari kalite denetimleri, yatırım teşvik ve serbest bölge uygulamaları ile bu uygulamalara ilişkin sorunlar ile çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıya, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Alper ERİTEN, Daire Başkanı Mehmet Ali ERDEM Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü İbrahim USLU, Dış ticaret Uzmanı Furkan USTA, Dış ticaret Uzmanı Hasan ASLAN ve Dış Ticaret Uzman Yrd. Ecem KONAK ile Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali BESEN, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ANDIRIN, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim ÖZBAY, Oda Genel Sekreteri Abdurrahman TÜRKOĞLU ve Oda Üyelerimiz katıldı.

Toplantının son bölümlerinde oda üyeleri güncel olarak yaşadıkları sorunları dile getirdiler ve merak ettikleri hususları yetkililere yönelttiler. Özellikle devlet teşviklerine yönelik beklentileri ve isteklerini anlattılar. Gelen soru ve talepleri değerlendiren yetkililer, bu sorunları kayda aldılar ve çözüme kavuşturulması için konu ile ivedilikle ilgileneceklerini belirttiler.