Odamız ile Osmaniye Ticaret Borsası Ev Sahipliğinde Akreditasyon Kıyaslama Toplantısı Yapıldı.

18/01/2018 tarihinde Kozan Ticaret Borsa'sının Odamız Akreditasyon Kapsamında Kıyaslama Ziyareti Çerçevesinde Odamız ile Osmaniye Ticaret Borsası Ev Sahipliğinde toplantı yapıldı.

Toplantıda Akreditasyon kapsamında İl, İlçe oda/ borsalar arası Kıyaslamalar yapılarak karşılaşılan sorunlar konuşularak çözüm önerileri oluşturuldu.

Toplantıya Katılım Sağlayan, Ev sahiplerimiz Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Abdurrahman TÜRKOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Musa AKYOL, Muhasebe Memuru Selçuk ATAKAN, Osmaniye Ticaret Borsası Genel Sekreteri Süleyman BÖRKLÜ, Muhasebe Memuru Şahin POYRAZ, Tescil Memuru Murat OĞUZ 'a teşekkür ederiz.

Değerli Katılımcılarımız, Kozan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdullah KILINÇ, Kadirli Ticaret Odası Genel Sekreteri Şinasi DEMİRAY, Kadirli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüseyin ALICI, Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mahmut ELMA, Reyhanlı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ufuk TOKDEMİR, Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan ŞANLI 'ya toplantıya katılımları için  katmış oldukları bilgi ve paylaşımlar için teşekkür ederiz.