“İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI OTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İstihdam Seferberliği 2019” kampanyası kapsamında Devlet tarafından sunulan teşvik programlarının anlatıldığı bilgilendirme toplantısı 11.03.2019 tarihinde Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN, Osmaniye Ak Parti Milletvekili Mücahit DURMUŞOĞLU, Osmaniye AK Parti Milletvekili İsmail KAYA, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY, Başkan Yardımcıları Abdullah GÜRELİ ve Şerafettin ŞAŞMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa COŞKUN, Hüseyin Murat KADAN, Oğuzhan ERKMEN, Fatih Mehmet DAŞCI, Meclis Üyeleri Mehmet Ali KAYA, Nuri İLETMİŞ, Volkan ÖZEL, Ticaret Borsası Başkanı Sait ÇENET, SGK İl Müdürü Mücahit ÇELİK, İŞ-KUR İl Müdürü Ahmet ALTUNKAYNAK, Osmaniye AK Parti İl Başkanı Hamza TOR, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit COŞKUN, Mimarlar Odası Başkanı Halise ŞEN, SMMMO Başkanı Seydi GÜLSOY ve Odamız üyeleri katılım sağladılar.