DENİZBANK ŞUBE MÜDÜRÜ UĞUR YUVAYAPAN'DAN OTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEVRİM AKSOY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DENİZBANK  ŞUBE MÜDÜRÜ UĞUR  YUVAYAPAN'DAN OTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEVRİM AKSOY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Odamızın  Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi neticesinde 12 Mayıs 2018 tarihinde yapılan seçimle  Oda Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Devrim AKSOY'a,  Denizbank Osmaniye Şube Müdürü Uğur YUVAYAPAN ve Şube Personeli Seda ÖZ  tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette Odamızı temsilen Başkan Devrim AKSOY ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ERSOY ve Meclis Başkanı Mustafa DEMİR de yer aldılar.

Denizbank Şube Müdürü Uğur YUVAYAPAN ; Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

OTSO Başkanı Devrim AKSOY'da ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.