TÜRK EXİMBANK DUYURU

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden,; Türk Eximbank'ın duyurusu aşağıda verildiği gibidir:

Üyelerimize duyurulur.

DEĞERLİ İHRACATÇILARIMIZ

Son günlerde bazı şahısların Eximbank kredi başvurularının olumlu sonuçlandırılmasına yardımcı olabileceklerini veya kredi işlemlerini hızlandırabileceklerini ifade ederek maddi menfaat temin etmek amacıyla sizler ile diyalog kurmak istediği yönünde duyumlar alınmaktadır.

İhracatçılarımızın mağduriyet yaşamamasını teminen haksız ve yersiz yere sunulan bu ve benzeri tekliflere kesinlikle itibar edilmemelidir.

Bu vesile ile, bankamızda yürütülen projeler sonucu değişen ve dönüşen yeni organizasyon yapımız, yeni şubelerimiz, yeni irtibat ofislerimiz ve her seviyede çalışanlarımız ile finansman ihtiyaçlarınızın zamanında karşılanması konusunda hassasiyetle çalışmakta olduğumuzu ; taleplerinizi mümkün olan en hızlı sürede, en kolay ve en uygun işlem maliyetleriyle karşılamaya özen ve çaba gösterdiğimizi ve bu amaçla uygulamalarımızı yenilemeye ve geliştirmeye de devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Adnan YILDIRIM

Genel Müdür