SIAL İNTERFOOD 2018 FUARI 2018 FUARI

Türkiye milli katılımı İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edilen “SIAL İNTERFOOD 2018”adlı gıda, içecek ve gıda ekipmanları fuarının 21-24  Kasım 2018 tarihlerinde Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Üretime destek verilmesi ve firmalarımızın fuarlara katılımının sağlanması amacıyla Dolar ve Euro kurlarının 1 ABD Doları 4 TL , 1 Euro 4,8 TL olarak sabitlendiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu(stand inşaatı,nakliye, tanıtım, fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri) ve firmalarının teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin duyuru ve katılım sözleşmesi TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.