MEKSİKA HAVACILIK FUARI (FAMEX) 24-27 NİSAN 2019

24-27 Nisan 2019 tarihlerinde Meksika’nın Santa Lucia eyaletinde Meksika Havacılık Fuarı (FAMEX) düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuar, Meksika’nın ana sanayi etkinliklerinden biri ve Latin Amerika’nın ikinci önemli etkinliği olduğu, 2017 yılındaki fuara 35 farklı ülkeden 500 firmanın katıldığı ve fuar kapsamında 4.600 iş toplantısının düzenlendiği belirtilmektedir. Fuar esnasında “Yabancı Yatırım” konulu bir seminer ve eğitime teşvik amaçlı yapılacak akademik günlerde “Üçüncü Hava Sahası Eğitim Forumu” ve “Üçüncü Teknik Konferanslar Turu ”gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Meksika Havacılık Fuarı’na 12 devlet yöneticisi, 53 büyükelçi, 11 savunma bakanı,   37 hava kuvvetleri komutanı, 38 askeri ateşeyi kapsayan endüstri alanındaki başlıca ulusal ve uluslararası aktörlerin yanı sıra Boeing, Airbus, Embraer, Bombardier, Bell Helicopters, Russian helicopters, Turkish Aerospace, Israel Industries, Pilatus, Lockheed Marin, Northop, Gruman, Indra, catic, Korean Aerospace Industries, Thales, Safran, Honeywell, UTC, Zodiac Aerospace ve Cessna gibi firmalardan işadamları ve CEO ların katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye Meksika Havacılık Fuarı resmi web sayfasından (https://www.f-airmexico.com.mx/englishtranslate/index.html) ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.