AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ VE SERGİSİ / 6-7 Eylül 2017

DOĞAKA tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

Mimar ve Mühendisler Grubu Başkanlığı tarafından 06-07 Eylül 2017 tarihlerinde Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı , Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın destekleri ile İstanbul Büyükşehir belediyesi katkıları ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde " 2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nin düzenleneceği belirtilmiştir.

Ar-Ge  İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nin amacı, Türkiye'nin Ar-Ge ve inovasyon stratejilerine  katkıda bulunmak, üreten Türkiye'nin teknolojide geldiği noktaları göstermek, üniversite, kamu ve sanayi işbirliğini geliştirmek, inovatif projelerin yatırıma dönüşmesine, mevcut projeler ile ülke içerisinde ortak bir üretim sinerjisi oluşmasına, ulusal ve uluslararası sanayici ve yatırımcılara ülkemizdeki teşvik olanaklarının anlatılması sureti ile yatırımların artmasına katkıda bulunmak üzere tüm bileşenleri , ortak bir platformda buluşturmaktadır.

Üyelerimize duyurulur.