ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı NPE Plastik Fuarı Duyurusu

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından ABD ve Türkiye'nin arasındaki ticaret hacmini arttırmaya ve iki ülkenin firmalarının ortak çalışmalar geliştirmelerine destek olmaya yönelik programlar yürütmekte olduğu ; bu çerçevede 7-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Orlando'da gerçekleşecek NPE (National  Plastics  Exhibition) 2018'e Türk iş adamlarından oluşan bir heyet düzenleneceği belirtilmiştir.

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı ilgili yazısında fuar hakkında verilen bilgiler şu şekildedir.

·         NPE 2018 Uluslararası Plastik Show, ABD'deki uluslararası ticarte fuarlarının en büyük ve en eski olanlarından birisidir.Her üç yılda bir 2000 in üzerindeki kat ilimcisi ile hemen hemen bütün plastik ve elastomer endüstrisini bir araya getirir. Makina ve ekipman üreticileri, hammadde tedarikçileri, lamineciler, kuvvetlendirilmiş plastik ürünü üreticileri, plastik film ve levha üreticileri ve alet ile kalıp üreticileri. Sonuç olarak her üç yılda bir bu etkinliğin plastik endüstrisine çok önemli etkisi olmaktadır.Konusunda tek olan  NPE Fuarı, ABD Ticaret Bakanlığı tarafından resmi olarak onaylanmış bir fuardır.

Söz konusu fuara ilişkin katılım formu, katılım seçenekleri ve  detaylı bilgi https://2016.export.gov/turkey/build/group/Public/@eg_tr/documents/webcontent/eg_tr_117113.pdf adresinden temin edilebilir.

Son başvuru tarihi 16 Mart 2018 Cuma sat 17:00 olduğu belirtilmiş olup, katılım olması halinde ilgili formun Berrin.Erturk@trade.gov adresine gönderilmesi gerektiği belirtilmiştir.Ziyaret ile ilgili tüm sorular  için resmi organizasyon firması TURAŞ Turizm firmasından Berk Seçgin Yıldız ile (312) 28400 dahili; 127 veya (532) 5701619 irtibata geçilebileceği  ifade edilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.