9. TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASI

Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıya istinaden;

Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın Denizbank desteğiyle düzenlediği "9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması" başladı.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan "9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması"Genel, Çiftçi, Öğrenci,Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları, Denizbank çalışanları ve tematik kategori olmak üzere   farklı kategoride gerçekleştirilecektir.Tematik kategori, 2017 yılında Milli tarım projesi çerçevesinde "Milli Tarım" olarak belirlenmiştir.

Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecektir.Yarışmaya başvurular 12.06.2017 tarihinde başlayıp, 08.09.2017 tarihinde sona erecektir.yarışmada dereceye giren eserlere toplamda 56 bin TL tutarında Denizbank hediye çeki verilecektir.Ayrıntılı bilgi www.tariminsan.com internet adresinden öğrenilebilecektir.

Üyelerimize duyurulur.