3. EİT TİCARET FUARI

3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı'nın Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi'nde (Karaçi Expo Center) düzenlenmesi planlanan "Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu'nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, TOBB'nin de üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3x3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB'a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) yapılması gerekmektedir.Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup, stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler /Uluslararası İş İmkanları - Ülke Duyuruları-Pakistan" bölümünde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.