26. TİRAN ULUSLARARASI FUARI

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen “26. Tiran Uluslararası Fuarı’nın Türkiye Milli İştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

23-26 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek “26. Tiran Uluslararası Fuarı”nın Türkiye Milli İştiraki katılım bedelinin 2.650 TL/m2 olduğu, bu bedele tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmektedir.

Ülkemiz ile Arnavutluk arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması ile 26. Tiran Uluslararası Fuarı’nın öneminin arttığı, Fuarda tüm sanayi, ticaret ve hizmet firmalarının yer alamsının mümkün olduğu ifade edilmektedir.

Arnavutluk ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan 26. Tiran Uluslararası Fuarı’nda profesyonel ziyaretçiler ile ikili görüşme imkânları sağlanacağı belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi ve katılım formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde Hizmetler başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları /Yurtdışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.